passie voor keukens

Referenties

Bonifatiuspark Leeuwarden

Keuken: Varenna Alea in matlak graphit i.c.m. hoogglans wit en Corian werkblad. 

Kenmerken: strakke belijning in mooie setting. 

Voordelen: ruimte de ruimte laten, eenvoud.

Dokkum nieuwbouw

Keuken: Varenna Matrix in hoogglans lak met RVS. 

Kenmerken: keukenarchitectuur met optimale mogelijkheden. 

Voordelen: interieurarchitectuur versterkend.

Friesland Heeg

Keuken: Linea Quattro Ambra in matlak met HiMacs werkbladen.
Kenmerken: sereen, ingetogen keuken met alle gemakken.
Voordelen: een heerlijke plek om te koken.

Friesland Leeuwarden

Keuken: Linea Quattro Opal in lak met Silestone werkbladen, i.c.m. marrone hout.
Kenmerken: nieuwe keuken volgt vorige keuken- “vloerafdruk”. 
Voordelen: extra veel bergruimte, bar, diepere werkbladen. 

Friesland Lemmer

Keuken: Varenna Matrix in matlak bianco met Corian werkbladen in Medea. Apparatuur is van Gaggenau en Siemens.

Kenmerken: een specifieke wens was dat de oven zelfreinigend is. De Gaggenau oven met pyrolyse voorziet in die behoefte.

Voordelen: deze keuken is in samenwerking met Pilat interieurbouw gerealiseerd, waardoor een harmonieus samenspel is ontstaan tussen eenvoud en landelijk karakter.

Friesland platteland

Keuken: Varenna Matrix in blank eiken met matlak Glacier White.
Kenmerken: Strak en landelijk: strakke eenvoud keuken in authentieke woonboerderij. 
Voordelen: balans tussen oud en nieuw met alle hedendaagse mogelijkheden.

Friesland Roodkerk

Keuken: Varenna Matrix in hoogglans wit met Corian en notenhout.
Kenmerken: strakke belijning en optimale sfeer.
Voordelen: ruimte de ruimte laten, optimale routing.

Friesland Sint Annaparochie

Keuken: Varenna Twelve in matlak Panna met glazen werkblad.
Strak en warm: strakke en sfeervolle designkeuken in warme kleuren, kenmerkend door fraaie details als soft touch, geheel bijpassend in de fraai ingerichte woonboerderij.
Voordelen: door tot aan het plafond de hoge kasten te plaatsen is niet alleen een statig geheel gecreëerd, maar tevens balans met het serene keukenblok.

Harlingen

Keuken: Varenna Matrix in matlak bianco met Corian werkblad/houten randafwerking, en o.a. Gaggenau apparatuur.

Kenmerken: tijdloze woonkeuken in verbouwd Harlinger grachtenpand

Voordelen: door maatwerk oplossingen, o.a. Corian werkblad naadloos om kolom verwerkt, is ruimte gecreëerd.

Harlingen centrum

Keuken: private label in hoogglans lak met krasvast ceramic stone werkblad.
Kenmerken: de keuken is geheel bijpassend geleverd bij de bestaande apparatenwand.
Voordelen: tegen de wand is het koken en spoelen gerealiseerd met een apart extra voorbereiding werkeiland annex bar, met tevens extra bergruimte. 

Havingastate Leeuwarden

Keuken: Varenna matrix in matlak Pioggia grijs met glossy Aragosta, RVS werkbladen.
Kenmerken: deze royale keuken voorziet in alle luxe en gemak. O.a. Gaggenau kookapparatuur, met 360cm eiland afzuigkap en Sub Zero Amerikaanse koelkast en wijnkast. 
Voordelen: deze keuken laat zien dat je professioneel kunt koken en werken in een particuliere keuken en staat daardoor synoniem voor “klein restaurant”.

Langesân

Keuken: Private label in hoogglans bianco i.c.m. met hout. Kenmerken: de opdracht was om zoveel mogelijk kastruimte te creëren met voldoende afzetruimte en koffiebar, incl. bar zitgedeelte.

Resultaat; een complete kastenwand met kook-/spoeleiland.

Voordelen: de combinatie met steigerhout, wat in deze woning meer is gebruikt maakt de keuken op geheel eigen wijze af!

Leeuwarden Centrum

Keuken: Varenna My Planet in hoogglans Poly Acryl met spessart oak en basalt grey ceramic stone.
Kenmerken: de opdracht was de keuken meer bij de woonruimte te betrekken. Door kleur en materiaal consequente door te voeren, komt deze Varenna keuken als meubel naar voren. Tevens is Bora toegepast waardoor een stand alone kook-/afzuig situatie is gecreëerd die het meubelkarakter versterkt.
Voordelen: deze keuken laat zien dat je professioneel kunt koken en werken in een particuliere keuken en staat daardoor synoniem voor “klein restaurant”.

Leeuwarden jaren 30 woning

Keuken: Varenna Twelve in matlak Glacier White gecombineerd met graphit. 
Kenmerken: de keuken staat in de doorloop naar de eetkamer waar de kastenwand voorzien van coffee corner voorziet in extra gemak. De haard versterkt deze ruimte met extra woongenot.
Voordelen: de opdrachtgevers gaven aan dat vanaf dag één deze woonkeuken er staat of deze er altijd al heeft gestaan, zo vanzelfsprekend.

Leeuwarden villa

Keuken: Varenna Artex in matlak Glacier White consequent doorgevoerd met Corian Glacier White werkblad/zijpanelen als monoblock. 
Modern, strak, luxe: de keuken heeft o.a. afzuiging via het werkblad alsmede een extra werkstation in de hoge kastenwand achter dubbele pocketdoors. Door dergelijke toepassingen wordt de architectuur niet verstoord. Een serene uitstraling in een keuken die van alle gemakken is voorzien.
Voordelen: de opdrachtgevers zijn iedere dag opnieuw blij met deze fraaie Varenna Artex keuken, onderstreept door een mooie vermelding in het toonaangevende Casamia magazine.

Leeuwarden Zuiderburen

Keuken: Varenna Matrix in matlak bianco met wengé en Silestone. 
Kenmerken: de keuken is voor deze opdrachtgevers de plek in huis waar het meeste tijd wordt doorgebracht. De keuken is ondanks zijn prominente aanwezigheid geheel op zijn plaats en voorziet naast de keukenfunctie in een fraai zitgedeelte.
Voordelen: door de keuken als één groot object te plaatsen is juist meer ruimte ontstaan.

Linea Casa

Deze prachtige keuken van Linea Casa is greeploos uitgevoerd in matlak Kashmir grey gecombineerd met een keramieken werkblad en de apparatuur van Quooker en Neff.

Het betreft een verbouwde royale jaren-30 woning waarbij de keuken nog afgesloten was. Tijdens de verbouwing is het maximale aan opening gerealiseerd. De fraaie combinatie van kleur en materiaal versterken het geheel. Het eindresultaat mag er zijn en voldoet voor onze opdrachtgever volledig aan de verwachtingen.

Linea Casa Custom Line

Deze Linea Casa keuken uit de Custom Line collectie is o.a. voorzien van vaatwasser op hoogte, combi stoomoven, verdiept werkblad. De greeplijsten en plinten in wit net als de keuken om het geheel een sereen karakter mee te geven. Als accent zijn de bovenkasten in blank eiken repro uitgevoerd.

Model Phoenix en Arthena

snow white

Twijzel Pilat & Pilat

Keuken: Varenna Matrix in matlak bianco met Nero Corian werkblad. 

Strak en landelijk: de keuken staat midden in de fraaie tot showroom verbouwde boerderij van Pilat&Pilat Produkties te Twijzel. Het fraaie hout tegen de wand kenmerkt de eenvoud van de Pilat stijl. De keuken komt er alleen maar beter door uit.
Voordelen: hoe een strakke designkeuken juist door zijn eenvoud ook in een landelijke setting past. De combinatie met pure materialen als hout, beton, staal, leem maken de ruimte spannend en uitdagend.

Varenna Alea

Varenna Artex

De opdrachtgevers hadden als wens keuken die als meubel opgenomen werd in het interieur. Daarbij waren wel een aantal aspecten waar rekening mee gehouden diende te worden, o.a.:

1. het schuin aflopende plafond

2. extra bergruimte wat aan het zicht onttrokken kon worden

 

Gezien de luxe uitstraling is gekozen voor Varenna Artex. Uitvoering in hoogglans lak Ghiaccio gecombineerd met Glacier white. Het werkblad is 3mm massief RVS met vlak ingebouwde kookmodules van Bora. Het afzuigsysteem is volledig "stand alone".

 

De kastenwand is o.a. voorzien van het Varenna werkstation, uitgevoerd in pocketdoors > een extra werkblad met bergruimte achter weg te schuiven deuren.

 

Deze keuken past prachtig binnen de architectuur van de woning. Door de ingetogen kleurstelling is de keuken ondanks zijn grootte niet visueel prominent aanwezig, waardoor de ruimte versterkt wordt.

Varenna keukenstudio in de winter

Varenna Lemmer

Keuken: deze Varenna Matrix keuken is uitgevoerd in Ovangkol hout gecombineerd met hoogglans gepolitoerd briljantlak. De werkbladen zijn uitgevoerd in mat geborsteld RVS.

Kenmerken: de keuken is voorzien van fraaie accenten waardoor de keuken op ingetogen wijze als meubel opgenomen wordt in een prachtige ambiance.

Voordelen: door niet alleen een werk-/kookeiland toe te passen, maar tevens in een wand gedeelte te voorzien is een uitwijkmogelijkheid gecreëerd om spullen meer uit zicht weg te zetten. Hierdoor ontstaat tevens de mogelijkheid zo het ontwerp laat zien, te spelen met de architectuur.

Villa Bontebok

Keuken: Varenna Matrix in hoogglans lak bianco met Ebony hout. 
Kenmerken: de architectuur van deze woning doet denken aan het Barcelona Paviljoen van Mies van der Rohe. Met respect voor de architectuur is in samenspel van de opdrachtgevers, de architect en keukenontwerper gekozen voor Varenna Matrix.
Voordelen: de keuken verbind op ingetogen wijze de open ruimtes van het huis.

Zwitserland - Bodensee - Kreuzlingen

De foto van deze keuken is genomen tijdens "work in progress".

 

Het betreft één van onze klanten te Zwitserland, in dit geval aan de Bodensee met prachtig uitzicht vanuit de keuken en vanaf het dakterras.

 

Deze Varenna keuken is een combinatie van model Twelve in matlak Corda en Kyton in matlak Glacier White. Een prachtige ingetogen chique combinatie met het Glacier White Corian werkblad en de gekozen apparatuur van Gaggenau.