passie voor keukens

Varenna Wereldwijd

 

De Varenna Poliform keukencollectie is het resultaat van onderzoek naar de zin van vrijheid in keukencompositie: een grote variëteit aan stemmingen, gevoelens en verschillende verhalen die het ritme van een eigentijdse levensstijl reflecteren.

 

Varenna is voorvechter van hedendaagse levensstijlen: de verschillende modellen stellen ons in staat verschillende opvattingen van het leven te interpreteren dankzij ons uiterste best in planning, flexibiliteit en de ruime keuze in afwerkingen.

 

Varenna is de keukenafdeling van Poliform, één van de toonaangevende bedrijven in de hedendaagse meubelbranche. Het bedrijf, dat sterke wortels heeft in Brianza, ten noorden van Milaan, en erfgoed van meubilair cultuur, maakte zijn continu onderzoek naar kwaliteit en wordt haar missie. De productie biedt een complete collectie die een conceptie van een stilistisch coherent huis, zichtbaar in elk component weerspiegelt, en is in staat om verschillende levensstijlen, meer individueel en persoonlijk te interpreteren. www.poliform.it

 

Levering in het buitenland

Varenna Leeuwarden levert niet alleen in de regio Leeuwarden / Friesland / Noord Nederland. Ook internationaal en buiten de Europese Unie realiseren wij (keuken)projecten.